Tuoteryhmät

Tuoteryhmät

Tilaus- ja toimitusehdot

 

INDIEbandbracelets® (FI25940103) myy tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöillesekä yrityksille Suomeen ja Suomen ulkopuolelle.

 

Tuotteiden tilaaminen

Tilaaminenverkkokaupassa tapahtuu siirtämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja maksamallatilauksen. Tarkistathan tilausyhteenvedon ennen sen lähettämistä eteenpäin.

Suurin osaINDIEband -koruista tehdään mittatilaustyönä ja rannekoot on ilmoitettu ranteenympärysmittoina ellei toisin ole mainittu. Älä siis tilaa tuotetta korunkokonaismitan perusteella; valmis koru on aina muutaman senttimetrin suurempikuin ympärysmitta, riippuen käytettävästä lukosta ja sen vaatimasta tilasta.

Vaihtoehtoisestivoit myös lähettää tilauksen sähköpostilla tiia.indieband@gmail.com taikäyttää mittatilauskorujen tilauslomaketta. Muistathan täyttää tilauksiin jatiedusteluihin kaikki yhteystietosi.

 

Hinnat ja maksutavat

Tuotteidenhinnat sisältävät arvonlisäveron 24% sekä toimituskulut Suomeen.

Uudetasiakkaat voivat maksaa ostoksensa ennakkoon verkkokaupassa FinquPay:nkassapalvelussa (kotimaiset verkkopankkimaksut) jolloin tilauksesi tila muuttuuvälittömästi maksetuksi. Vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksiennakkomaksun tilisiirrolla tai PayPal –korttimaksun jolloin lähetäntilisiirtolomakkeen/maksulinkin erillisenä sähköpostina tilausvahvistuksenohessa. FinquPay tai PayPal eivät vaadi rekisteröitymistä taisisäänkirjautumista.

Aikaisemmintilanneille asiakkaille maksuvaihtoehto edellä mainittujen lisäksi on laskutoimituksen yhteydessä 7 päivän maksuehdolla.

INDIEbandbracelets® pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Toimitusaika ja toimitustavat

INDIEband–korut tehdään tilauksesta eikä niitä löydy valmiina varastosta ellei toisinmainita. Toimitusaika on n. 5-14 arkipäivää. Ennakkoasiakkaille tilattujenkorujen materiaalit varataan ja toimitusaika lasketaan maksusuorituksensaapumisesta. Aikaisemmin tilanneet asiakkaat saavat tuotteensa laskullatoimituksen yhteydessä. Mikäli sinulla kiireellinen tilaus, laitathan siitäkyselyä ennakkoon sähköpostitse tiia.indieband@gmail.com        

Vahvistantoimituksen aina erillisellä sähköpostilla sekä kuvalla valmiistakorusta/koruistasi.

Käytän toimituksissaSuomen Postia ja korut toimitetaan lähes aina ykkösluokan kirjelähetyksenä.Postin toimitusaika kotimaahan priority -luokassa on 1-2 arkipäivää. Kotimaan toimituskulut sisältyvät korujen hintoihin.

INDIEbandbracelets® ei vastaa itsestään tai verkkokaupasta riippumattomistaviivästyksistä toimituksissa. Ilmoitan mahdollisista materiaaliviiveistähenkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

Reklamaatiot ja palautukset

Mikälikorussasi on virhe, otathan viipymättä yhteyttä INDIEbandiin sähköpostitse tiia.indieband@gmail.comVirhe jokokorjataan tai tilalle tehdään palautusta vastaan täysin uusi.

Sinulla onSuomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ostamillesituotteille lukuun ottamatta täysin personoituja tilauskoruja, joissa onesimerkiksi nimiä ja/tai henkilökohtaisia päivämääriä. Palautettavien korujentäytyy olla käyttämättömiä. Kaikista palautuksista pitää aina sopia etukäteenINDIEbandin kanssa.

 

Yhteystiedot

INDIEbandilläei ole liiketilaa tai vastaavaa vierailuosoitetta. Teen koruja sivutoimisestivapaa-ajallani ja tavoitat minut koruasioissa toistaiseksi ainoastaansähköpostitse tiia.indieband@gmail.com. Tokivoit tarvittaessa lähettää minulle soittopyynnön. Vastailen sähköposteihin ainailtaisin ja viikonloppuisin kahden päivän sisällä viestisi saapumisesta.